2. tammikuuta 2017

Marmoritalo ja koruteline

Ostin halpismyymälästä muutamalla eurolla tämmöisen talohyllyn. Takaseinässä oli joku imelä teksti, mutta ihan tuunaustarkoituksella kyllä ostin.


Maalasin akryylimaalilla, kun musta spraymaali loppui kesken.


Pienen äheltämisen jälkeen sain takaseinään liimattua marmorikuvioisen tarramuovin. Vähän vielä hakee paikkaa, mutta olkoon tuolla vessassa koruhyllyn päällä toistaiseksi. 


Ja siinä vieressä onkin viimekesänä touhuttu
 korvakoruteline. Edellinen oli hamppulangasta ja luonnonvärinen, tämä, nyt piti saada mustavalkoinen. Maalasin kehyksen mustaksi ja neuloin paksusta puuvillalangasta isoilla puikoilla taustan. Tausta on nidottu huolellisesti neuletta pingoittaen, koska puuvilla tuppaa käytössä venymään. Tähän on hyvä ripustaa hopeakoukkuisetkin korut (siksi en käytä tämmöisissä kanaverkkoa tms. metallista). Hyvin toimii myös nappikorviksilla. Olen netissä nähnyt versioita, joissa taustaksi on laitettu pitsiliina, hyvältä näyttää semmoisetkin. Tämä kuitenkin omaa keksintöä.



2 kommenttia:

  1. Vähänkö kiva blogi sulla! Tykkään aiheesta, ja saan näistä jonkun verran inspiraatiota :) Lisäksi tää aihe kiinnostaa, niin miksipä en liittyisi osaksi blogisi lukikakuntaa ;) Seurailemaan ainakin jään.

    kakskorvaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Harmittavan harvoin tulee päivitettyä, vaikka kaikenlaista käsityötä yms. tulee kokoajan tehtyä. Yritän skarpata nyt keväämmällä. Tervetuloa lukijaksi :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.