1. tammikuuta 2013

Neulomuksia

Joulun alla innostuin neulomaan kaulureita, kun kaupasta ostetussa oli hyvä koko. Siitä siis mitat. Ja hei, mullahan on petroolinsinistä lankasiilossa.....


Pyöröpuikko 6 mm ja lanka Novitan Isoveljeä. Tummempi harmaa taitaa olla Rose Mohairin jämää, se on kaksinkertaisena tässä. 80 silmukkaa ja tasona neulottu.


Alussa ja lopussa kolmisen senttiä 2o 2n - joustinta. Muuten ainaoikeaa, helmineuletta ja kahden kerroksen helmineuletta fiiliksen mukaan. Erittäin helppoa ja mukavaa ja nopeasti valmistuvaa.


Meidän neiti testinukkena.


Hyvä tuli, tämä oli siskolle joululahjaksi. Puikoista pääsi myös samasta langasta kämmekkäät mutta huolimaton neuloja ei näemmä ole niistä ottanut kuvaa...

Ja koska neulominen on niin peijoonin mukavaa, niin itselle myös piti saada uusi kauluri ja lapaset. Lankana edelleen Isoveli. Neulepintana kokeiltu myös älyttämän helppoa ainaoikein-pintaa, jossa joka viides silmukka nurjalla puolella nurin; näkyy oikealla puolella silmukkajonona.


Lapasissa päällipuoli kahden kerroksen helmineuletta. Lyhyt varsi näppärä kapean takinhihan kanssa.


Näillä mennään. Nyt puikoilla villasukat miehelle ja ne puikot onkin semmoiset neliskanttiset....hervottoman hyvät neuloa!

2 kommenttia:

  1. Upeita luomuksia ja kivat väriyhdistelmät! Mulla sama juttu meneillään: pitäisi perustaa uusi blogi, kun vaan....

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D Tämä koneella istuminen vie niin pajon aikaa, että en vaan ole ehtinyt perehtyä, jospa lähiviikkoina :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.